Ta deg en bolle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt som kommer i en bolle er tydeligvis greia mi. Jeg har prøvd å kutte ut mest mulig brødmat siste tiden for å se om det kan ha en effekt på hvorfor jeg ikke er helt på stell med formen. Smoothie og grøt har som en følge av dette blitt laget mye siste ukene, både til frokost og lunsj. Denne smaksbomben er perfekt! Ikke for søt og ikke for sur. Midt i blinken. I tillegg så ser den jo forbanna fin ut da?

Kos dere!

Du trenger:

  • Mandelmelk/kokosmelk
  • En dæsj eplejuice
  • Frossen mango
  • Frossen banan
  • Frossen ananas
  • Frosne jordbær (eller bringebær) Ikke like mye som den andre frukten.
  • 1 halv avokado
  • 2 spiseskjeer havregryn
  • Mandelsmør (om du har)

 

Her er det da ikke så mye hokus pokus, mix it all together! Smak til litt hvordan du vil ha din smoothie. Jeg like smoothiene mine relativt søte, og med fylde fra melken. Og deretter topper du den med akkurat hva du vil! Jeg har brukt mandler, frosne bringebær, granola, og solsikkefrø. Man kan også slenge oppi litt mandelsmør på toppen. NOMS.