Godfølelsen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du vet når alt føles som det bare funker? Når du har en sånn følelse av energi i kroppen, og du har masse å gi? Den berømte godfølelsen. Den hunter jeg daglig. Målet er å alltid sitte på godfølelsen på en eller annen måte ila dagen. Å kunne si at man har det bra hver dag, på en eller annen måte. Jeg har ikke troen på at man hele tiden kan føle seg 100% lykkelig. Sånn er vi ikke laga tror jeg. Men små øyeblikk eller hendelser ila dagen som gjør deg glad, tror jeg det er viktig å hige etter! For meg kan dette trigges av den minste ting. Noe så enkelt som å kjøpe favorittlunsjen eller en god økt på mølla feks. Jeg er rett og slett drevet av de små tingene i hverdagen. På godt og vondt. Akkurat nå så er det mange elementer som bare funker, og jeg er virkelig fylt med godfølelse. Det føles ganske kult!