Spinatpannekaker ftw

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grønt er gøy. Hvertfall grønne pannekaker! Lagde disse pannekakene forrige helg, og jeg ble virkelig positivt overrasket. Til og med min bedre halvdel likte de, og det er ikke veldig ofte mine alternative løsninger går igjennom der i gården! Har tidligere hatt et litt ambivalent forhold til å lage pannekaker selv, da jeg aldri helt føler jeg får dreisen på det. Men dette, dette klarte jeg jaggu, og fadern heller så digg!

Du kan fint justere selv hvor mye spinat du ønsker i røren, men man kjenner generelt ikke så mye til spinaten på smaken, så jeg syns egentlig det bare var å kjøre på! Spinat er utrolig bra for deg, det inneholder vitamin k, c og a , samt jern og kalsium. Å bruke spinat i mat og/eller smoothies ol. er kjempe lurt for å få i deg gode næringskilder!

Du trenger:

  • en neve spinat/babyleaf
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 spiseskjeer cottage cheese
  • 2 dl havregryn
  • 2 egg
  • litt mandelmelk

Dette er ikke komplisert, det er i grunn bare å mikse alt sammen i en bolle, og kjøre det i en food prosessor. Juster med veske hvor tykke/tynne du ønsker. Jeg liker pannekakene mine tykke og fyldige, så jeg hadde minimalt med veske. Stek i kokosolje for litt ekstra god smak! (om du liker kokos vell å merke!)

Et annet tips til dere er denne juicen fra Essentially! Den smaker så superdigg! Helt perfekt til frokost.