LYSERE TIDER I MØTE

Det begynner å bli vår i været, og ingenting gjør meg mer lykkelig enn det. Det er litt enklere å stå opp på morgenen, selv om jeg har en liten en som ikke gir meg så mye valg uansett. Heldigvis har han et godt sovehjerte og sover natten gjennom.

Jeg får alltid lyst til å farge håret lysere når vi går lysere tider i møte. Jeg trives best som blond. En tur innom min flinke frisør Ida på EcoCult resulterte i at vi går for en gradvis løsning, og skal lysne litt mer før sommeren. Istedenfor å ta alt slik jeg har gjort tidligere lysnet hun det mest rundt fronten for å gi mer løft til ansiktet. Stripene har hun lagt for frihånd for å skape et mykere og mer naturlig inntrykk og etterveksten blir også mye mindre markant når det gjøres på denne måten. Jeg er livredd for at håret skal bli for gult, men er det en ting Ida er ekspert på så er det farge. Resultatet ble en varm sandfarge, som passer fint til hudtonen og skaper fin kontrast til farge på øyne og bryn.

Jeg har fått veldig mange hyggelige kommentarer for håret i det siste. Det er ingenting som gjør meg mer lykkelig enn det, da jeg er midt i en liten hårkrise i forhold til ammingen. Søte Ida har forbarmet seg over meg, og foreslått å sette inn noen extensions for å gi håret litt mer fylde. Jeg vet jo at håret vokser tilbake igjen, men akkurat i den perioden jeg er i nå har det virkelig vært en reddende engel. Hun satt inn noen gl apps tape extensions fra great lenghts som ikke sliter på håret, og som flyttes oppover etterhvert som håret vokser. På sidene har jeg noen få multisonic punktfester for at det skal se mer naturlig ut. Jeg er superhappy, og kan virkelig anbefale det til alle som ønsker litt mer fylde i håret.