weekendluksus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en herlig helg! Sola har vært fremme, og det har virkelig føltes ut som vår. endelig! I går tuslet jeg rundt med min kjære venninne, og vi var innom Blomsteroasen på Stabekk for litt helgeluksus. Og med det, mener jeg blomster. For det er nettopp det det blomster føles ut som for meg. Det er noe som lyser opp litt ekstra i heimen, og noe jeg prøver å kjøpe så ofte som mulig, spesielt i helgene. Det gir meg helgefølelsen. Min mamma har alltid hatt nye roser og tulipaner hjemme, og denne tradisjonen har smittet over på meg. Men! blomster er ikke blomster! Og da måtte turen gå innom her, for her vet jeg at jeg får «the real deal». Selvfølgelig endte jeg opp med å gå hjem med andre ting enn bare blomster, noe som er vanskelig å ikke gjøre for en som er litt over middels glad i å være omringet av fine ting hjemme. Jeg må si at en aldri så liten palme hadde også gjort seg i stua, men kanskje litt upraktisk når man skal på langtur om en 2 ukerstid. Får bli til sommern si!

Nyt Søndagen!