FERIEMODUS

Det ble en aldri så liten impulsiv avkobling til varmere strøk. Vi bestemte oss for ikke alt for lenge siden at vi alle trengte en liten ferie. Det er hakket lettere å koble av med sporadisk tregt internett og to små som skal aktiviseres på dagtid, selv om jeg føler jeg er på jobb 24/7. Jeg skal ikke klage, for strandkontor er et privilegie jeg nyter max som freelancer.

Jeg googlet frem og tilbake, og vi var innom Gran Canaria, Thailand, Bali og Maldivene, før vi bestemte oss for Mauritius. Det var viktig at reisemålet passet for både store og små, og at tidsforskjellen ikke var for stor (det tok sin tid å få lillemann i døgnrytme etter LA turen, så klok av skade ville jeg ikke gå på samme bommerten igjen). Jeg snakket med flere reisebyrå, og etter å ha bestemt oss for stedet vi ville bo endte vi opp med å booke gjennom Paradisreiser. Reisen er ikke sponset (bare så det er sagt), men etter å ha både gode og dårlige opplevelser med diverse reisebyrå synes jeg det er viktig å gi en liten «call-out» til de som faktisk ga oss en fantastisk service, og også har gitt oss en fantastisk skreddersydd reiseopplevelse.

Å reise med to små såpass langt kan gå begge veier. Vi fikk tilrettelagt både rute, transport og hotellfaciliteter. Og det gikk knirkefritt!

Vel fremme til blått hav, hvite strender, all-inclusive og morsomme aktiviteter. Jeg elsker at man kan ha ordentlig kvalitetstid med alle i familien. Nå skal det nytes.