Meg, sjokolade & musikk

Når Billie er i barnehagen, eller når ho har lagt seg for kvelden så sitte eg ofte her, i kjellarstova ved pianoet mitt med headset på. Enten om eg øver, prøver å vere kreativ eller berre trenge og klunke på tangentane. Eg elskar det, og har alltid gjort det. I dette hjørnet klarar eg å stenge alt anna ute, berre stirre med eit tomt blikk og nyte tid for meg sjølv. Ganske så fint.
Dette er jo ein del av jobben min, men mest av alt er det berre vanvittig deilig. Også ete eg sjokolade. Favoritten min, Freia Premium i ulike smakar. Det har eg alltid liggande i kjøleskapet, slik at eg titt og ofte kan ta meg ein kald bit. Da kosar eg meg litt ekstra. Akkurat no har eg dilla på nyheten pistasj,  ellers er Pekan & Havsalt favoritten.
Sjokolade og musikk- blir ikkje stort bedre i min verden.

 
Advertisement