Haven @ Oslo Gardermoen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det beste som kunne skje Oslo Lufthavn har endelig skjedd. Nemlig «Haven». Et spisested som serverer sunn og rask mat. Jeg vil si jeg reiser en god del og har alltid slitt like mye med nettopp dette hver gang jeg reiser fra Oslo.Tilbudet er ikke der for de som enten har allergier, eller er keen på noe sunt på reisen. Må ta med meg mat, eller så ender jeg opp med en kjip yogurth eller proteinbar.

Dette var nok det kuleste som kunne skjedd som starten på vår tur (haha, enkel å please). Fikk hjerter i øynene når jeg rundet hjørnet! Tror de bak kassen syns jeg var litt gærn. De har masse produkter fra Essentially, som jeg mener er det aller beste tilbudet man har på både juice og salat. Du vet hva du får, og det du får er skikkelig bra, og skikkelig godt! I tillegg hadde de masse andre morsomme og sunne alternativer. Både raw kaker, salater, juicer og pudding. ENDELIG!