Fordi jeg snart har bursdag..

Med alt som skjer i verden for tiden føles det litt overflatisk å skrive innlegg om ting man ønsker seg. Jeg har unngått å gjøre det lenge, men nå er det vår og jeg har bursdag snart. Så da gir jeg meg selv lov. En liten post a la «dette ønsker jeg meg nå» som vi kjenner så godt fra motemagasinene.

Kort etter påske skal jeg reise til varmere strøk for en lengre periode. Skulle gjerne vært chic hver dag på den reisen, men sannheten er at jeg skal bære på og krabbe etter en aktiv 8-måneder gammel baby. Så blir spennende å se om jeg klarer å pakke smart og riktig. Aldri lett.

Og rett før avreise fyller jeg år, så her er noen av mine beskjedne (kremt, kremt) ønsker satt pent sammen for å illustrere hvor fin jeg potensielt kan bli.

Topp fra FWSS. Jeans fra Weekday. Vesken Aiko fra Cala Jade. Solbriller fra The Row/ Oliver Peoples. Night Repair olje til ansikt fra Aurelia hos Kicks. Matte Wawes Texture Lotion fra Oribe. Skinnsandaler fra Since Oslo. (Hurra for mye fin norsk design!)