Soul cycle

I går fikk jeg virkelig følelsen av hverdagsliv her i New York. Var å prøvde Soul cycle sammen med en venninne, deretter var jeg på wholefoods for litt frokost! Detta kan man bli vant til!

I hvertfall, soul cycle er å anbefale. Det er xycling på speed, med masse kul energi, bra variert musikk og gærne folk. Jeg følte meg litt noob, da jeg ikke kom helt i takt med damene som ikke så ut til at de gjorde annet enn å cycle. Må være et kurs for å mestre den rytmen der! Venninnen min sammenlignet dem med en cult, og det kan jeg si meg enig i. Ganske så fascinerende!

Jeg vil si det har mye likheter med Barrys Bootcamp, med dempet lys, høy musikk og en instruktør som gir deg masse inspirasjon til å tråkke på. Dette er uten tvil noe jeg vil gjøre igjen. Må nok sjekke ut om det finnes i en av byene vi skal videre på reisen. Perfekt treningsøkt spør du meg!