CASEAPP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg som mange andre er nok litt i overkant avhengig av å ha med seg telefonen min rundt overalt jeg går. telefonen, Mac og kamera er nok det som er i mest bruk ila en uke. Derfor er det jo også gøy at disse tingene ser bra ut og inspirerer deg hver dag. Jeg bytter svært ofte deksel på telefonen min, gjerne etter sesong, og går hyppig til innkjøp av nye skins og iphonedeksler. Det er jo så mye gøy! Ombestemmer meg hele tiden på hva jeg vil ha. MEN, nå har jeg funnet den ultimate løsningen for å få akkurat det du ønsker for telefonen din, nemlig CASEAPP. På Caseapp.no kan du designe dine egne skins både til Iphone og Mac, og mulighetene er uendelige! Du kan legge på bilder, bakgrunner, farge og tekst – akkurat sånn du er keen på! Det er superenkelt og siden deres er i tillegg superinspirerende. Helt genialt. Jeg har nylig laget meg to iphonedeksler,og de dumpet ned i postkassen før jeg dro på tur. Utrolig mange som har spurt hvor jeg har fått tak i dekslet mitt, og det skjønner jeg godt. De gir meg godfølelse og sommerfeelingen jeg trenger nå. Jeg valgte å bare laste opp bilder jeg har funnet på nett. Men kunne nok vært enda mer gøyal også – det får bli i neste omgang. Leveringstiden er kort, og prosessen er enkel. Jeg digger det.

I samarbeid med caseapp har jeg vært så heldig å få lov til å dele ut 20% til dere fine folk på deres neste kjøp hos caseapp. Bruk koden JULIEV20 så er du igang!

Bestill deg noe fresht i påsken her.

GOD PÅSKE!