Cut offs & cactus please

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var ordentlig flaks at jeg valgte jeans på den varmeste dagen hittil ja. Men cool følte jeg meg, svett på ryggen eller ei. Buksen er fra Rag & Bone og er en av de fineste jeansene jeg har funnet på en stund. Jeans og meg går ikke helt hånd i hånd, selvom vi henger sammen nesten hver dag, så syns jeg det er det vanskelig å finne den rette. Toppen jeg har på meg er uten tvil favoritten om dagen. Den finnes i forskjellige farger, og tar meg selv i å velge den først hver dag her på tur. Både til skjørt, shorts og jeans. Må passe på å ikke bruke de helt opp! Den er så fin. Den er feminin og den perfekte kombinasjonen av litt pynt og litt casual.

Siste dag i LA coming up! Litt trist, men flere eventyr venter!

 få  toppen online her; Line of Oslo.