Down under, finally

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JA! jeg vet det blir mye mat og restaurantbesøk her – men er bare så forbanna mye bra å ta av på disse stedene vi besøker! MEN, skal bli flinkere på å dele andre morsomme ting vi også bedriver (for ja, vi gjør annet å). Endelig har vi ankommet Melbourne, etter 16 gode timer på fly. Brukt første døgnet på å prøve å komme seg litt inn i tidssonen, men det kommer nok til å ta litt tid!

I dag har vi vært i området St. Kilda, supercool, kan minne litt om Venice beach. Vi spiste såklart da her på Matcha Mylkbar som er famous for sine rare lattér og grønne burgere. Vi kjøpte både sort og grønn burger – samt smoothies og «charcoal» latte. Det var SUPERDIGG, faktisk. Stedet var kult, men veldig alternativt – åpenbart. Stakkar min reisepartner, han må tåle en støyt! MEN, noe sier meg at ukene i Australia vil bli over gjennomsnittet coole. Gleder meg.