FRESH START

God mandag! For meg startet dagen kl 06:30 med kaffe før jeg løp til Pilates ( alltid dårlig tid, heldigvis bare 5 min unna, haha). Min favoritt start på dagen er å kick-starte morgenen med en treningsøkt. Da føler jeg meg så utrolig mye bedre resten av dagen og har utrolig energi og overskudd til andre forpliktelser som dagen har å bringe. En av mine to favoritt måter å starte dagen på er med pilates på Heartcore i Chelsea. Timen varer i 55 min og er intensive øvelser på reform-maskiner der man trener core musklene i hele kroppen. I Oslo finner man samme type trening hos The Room på Frogner, det anbefales på det sterkeste:-) På vei hjem gikk jeg innom nærbutikken som har de fresheste frukten og blomstene, før turen gikk videre til biblioteket som blir der jeg skal «kose meg» resten av dagen…

Ønsker alle en herlig mandag og en fin start på uken<3

Xxx Rikke