STOKKE SHOP IN SHOP

Da Olivia ble født var det første vi ønsket oss en tripp trapp stol. Både broren min og jeg hadde hver vår da vi var små, og selv etter 30 år elsker jeg designet og ikke minst funksjonaliteten. Jeg må nok si at det er det mest brukte møbelet vi har her i huset. Den vokser med henne, og nå synes hun det alltid er litt ekstra stas når den må reguleres. Da føler hun seg ekstra stor, og det er gøy! Lillebror fikk sin egen da han ble født, og den er like godt brukt. Det er nok ingen tilfeldighet at det er akkurat denne stolen som finnes i titusener av norske hjem.

Jeg er helfrelst av Stokke sine produkter. De har tenkt på alt! Da Orion var liten baby brukte vi liggedelen til vognen som seng da vi var på reise. Den var mer komfortabelt, og tryggere en reiseseng synes jeg. Nå når har begynt å bli større (og selvfølgelig fortsatt sover på dagtid) er det helt magisk (for en mamma i farta) med et bilsete som kan klikkes rett på understellet til barnevognen. Jeg slipper å vekke han, og han kan sove uforstyrret videre. Babykrybben han sov i som baby, er nå gjort om til stellebord, og når han blir enda større kan den gjøres om til et pent nattbord.

Som stolt ambassadør for Stokke, ville jeg bare tipse dere om at de nå har åpnet en ny Shop-in-Shop på Barnas hus på Alna. Dette er den første i Skandinavia. Her er alle modellene utstilt, og man får et veldig godt innblikk i assortementet deres. Er du i tillegg ekstra interessert i produktkonseptene deres (igjen, de har tenkt på alt!), så har de flotte integrerte skjermer som visualiserer disse. Nå hadde jeg veldig lyst til å skrive – Once you go Stokke, you never go back. Og jeg klarte ikke å dy meg. Jeg måtte skrive det! Uansett hvor klisje det høres ut så er ihvertfall jeg helfrelst av både produktene og ikke minst funksjonaliteten.

//innlegget er ikke sponset eller betalt, men som nevnt er jeg stolt Stokkeambassadør.