Street art > museums

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg sier det igjen. Hvor mye kulere og mer inspirerende er slike gater som dette enn å sose rundt inne på et museum? Sikkert vågalt å si men, jeg mener det virkelig. Dette er så inspirerende! Kunne vandret i mange timer – om ikke været plutselig bestemte seg for å gå helt bananas.

Melbourne er kjent for sin streetart, og det er det ingen tvil om at jeg nå forstår! Gatene er fylt med det – i alle former og farg Skal sies at mye av det er noe kaotisk, men det finnes så vanvittig mye fint! Vi skulle egentlig melde oss på en guidet tur, men valgte heller å ta saken i våre egne hender, noe som også ble helt prima. Kan nok sies at vi er litt «dårlige» turister. Begge har litt lopper i blod, og tanken på en guide som både snakker litt for lenge og går i slow-motion ble rett og slett litt lite fristende. Særlig siden været plutselig ble høst. Det er godt vi skal nordover, hvor temperaturen er litt mer…temperert. Jeg har ingen plan om å flytte inn i bukse igjen. Bare legs, come back.