FRIYAY..NOT SO YAY

Fredagsfølelsen er en av mine favorittfølelser i løpet av uken. Ting som står på agendaen virker så mye lettere på denne dagen! Helgen er her, selv om min blir tilbrakt i skrivemodus på biblioteket. Uansett, det er deilig å vite at det er helg selv om jeg ikke får utnyttet den på det fulleste! Pluss at man føler seg jo sabla flink da som tilbringer fridager på biblioteket, eller hva? Det gjør hvert fall jeg, men nå skal det innrømmes at biblioteket ikke er mitt favorittsted her i London…

Dagens antrekk ble først og fremst behagelig! Ja, jeg vet du tenker at det ikke ser sånn ut, men min lille hemmelighet er at disse rå buksene er tights… Hysj, hysj! Tights er jeg ingen fan av, men disse synes jeg var akkurat på kanten til å funke.

God fredag videre, også ønsker jeg alle en superfin helg med masse kos og hygge<3

xxx Rikke

Coat: H&M – Sweather: ZARA – Pants: ASOS – Boots: Louis Vuitton – Sunglasses: Les Specs – Bag: Fendi