sydney harbour

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vipps, så var man i Sydney. Må si det føles rart. Å være så langt hjemmefra, men likevell føles det ikke helt sånn. Sydney er litt europeisk, på en surrealistisk måte. Innimellom glemmer jeg litt at vi faktisk er helt på andre siden av jorden. Helt frem til jeg sjekker klokken. Da går det veldig opp for meg, hvor vi er, og at vi er så fryktelig langt borte. Og nettop det, tidsforskjeller, er noe jeg har funnet ut, etter mye reising, at jeg virkelig ikke er fan av! Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg liker liksom å være i samme tidssone som mine kjære. Rart med det, har jo egentlig ikke så mye å si, man finner tid til å snakke med dem, men likevell så er jeg bare ikke helt comfy med det. Blir litt urolig av det. Kanskje jeg er litt over gjennomsnittet avhengig av alle de fine menneskene jeg har rundt meg. MEN, bare å venne seg til si!

En annen ting, når vi først er inne på mine kjære. Så vil jeg så veldig få takke alle som følger med og kommenterer her inne. Fått så utrolig mye fine tilbakemeldinger siste tiden. Det er supergøy, og stas! Digger dere 🙂

Skjørt (egentlig kjole); Isabel Marant, T skjorte (lånt av boyfriend); Balenciaga, Sko; Rebekka Minkoff.