Vamos! 

I går hadde jeg bursdag! Solen skinte fra blå himmel og jeg feiret med nærmeste familie. Det er faktisk ikke så verst å bli eldre. Fordi et år eldre betyr bittelitt klokere. 

Snart er vi ferdig pakket og klare. I kveld reiser vi til Mallorca og blir der i en hel måned. Det skal bli så fint. Endelig sol, varme, strand og sjø. Avslutter altså mammapermen med en måned i syden-eksil, mens typen får en myk start på sin pappaperm. Vet ikke hvem av oss som er heldigst, føler egentlig at vi alle vinner.

Følg med for postkort, eller feriebilder om du vil, og oppdateringer fra reisen her i ukene fremover. Ciao så lenge.  

Har kjøpt ny baby-caps (all the way from NYC, fra merket Fair Ends) og solbriller fra Mustachifier til Bodhi. Foreløpig kan han ikke få det av fort nok. Så her må det jobbes. Det er mor som er sjefen. Enn så lenge.