I'M BACK

…. og da var jeg tilbake! Den siste uken ble det skole som måte prioriteres først. Men ENDELIG er bacheloroppgaven levert inn og jeg er ferdig! Er så sinnsykt å tenke på at jeg er helt ferdig med bacheloren min og jeg aldri skal tilbake på LCF! Er en utrolig lettelse, men samtidig bittelitt skummelt. Nå er det et nytt kapittel som står på agendaen, noe jeg gleder meg til å se hva det har å bringe.
I helgen kom min bestevenninne, Phoebe,på besøk fra Oslo. Det er jo ikke noe bedre måte å feire på enn med ordentlig jentehelg! Vi koser oss med masse hyggelige samtale, måltider på våre favoritt steder og masse kos i hverandres selskap<3 Jeg kunne ikke hatt det bedre nå altså!
Ønsker alle en herlig helg, hører Oslo byr på 25 grader og sommerkos? Nyt det a dere, her er det nesten minusgrader
Vi skrives snart<3
Xxx Rikke