Sitt første bad


Formen har kommet seg, men det tok noen ekstra dager. Føles merkelig at vi har vært her en uke allerede. Nå kribler det i hele kroppen av etterlengtet ny energi, og nysgjerrighet over hva denne øya har å by på. I morgen skal jeg til et hammam-spa-sted i Palma og cash’e inn en av bursdagsgavene jeg fikk av mannen før vi dro. 2,5 timer alene på spa, med massasje og behandling. Ah, jeg klarer nesten ikke forestille meg hvor deilig det skal bli. Gleder meg til å utforske Palma og spise god tapas på en fortauskafé i etterkant. 

Som bildene viser går det i late dager på stranden under parasol. Når Bodhi sover får jeg endelig ligget litt rett ut i solen. Som i gamle dager. Tenk at man lå pal i syv timer og stekte.. uten parasol! Det gjorde jeg, og elsket det. Tror ikke jeg savner det. Men å være på stranden med en baby som krabber og åler seg dagen lang er ingen avslappende affære. I dag fikk han sitt første bad i sjøen! Litt friskt, men høye gledeshvin og sprelske bein avslørte at han storkoste seg. Ingenting gleder badenymfe-hjertet mitt mer.