DEN FINESTE APPEN

Min venninne Janicke har jobbet med et utrolig spennende prosjekt siden august, som ble lansert rett før påske. Som småbarnsmor synes hun tilbudet av apper og spill for de aller minste barna var så utrolig dårlig, og jeg kunne ikke sagt meg mer enig. De fleste appene ere fulle av reklame, salg, forvirrende menyer og funksjoner. Janicke sin idé var å lage en barnesang app som var så enkel å bruke at selv 1åringen kunne bruke den selv, og som også var så bra at vi foreldre skulle ønske å laste den ned.

Appen heter SYNG og er superfin. Orion elsker den, og selv om han kanskje er litt liten enda følger han ivrig med.

Det beste med SYNG er kanskje alikevel at den kan hjelpe barnet ditt med å lære seg språk. Det er kjent i den pedagogiske verden at barna lærer seg språk gjennom sang. Barn synger og bruker språket fra sangtekster lenge før de setter sammen setninger selv. Med SYNG er det både enkelt og gøy for de minste å lytte til og å se på de fine illustrasjonene. Selv Olivia som kanskje er litt i det eldste laget, synger med når lillebror hører på Lille Petter Edderkopp og Bæ Bæ lille lam.

Appen kan lastes ned HER.

(dette er ikke reklame eller et betalt innlegg, kun en anbefaling fra en mamma til en annen mamma :))