Første smakebit av Palma

Så fikk jeg løst inn den ene bursdagsgaven fra mannen i går. 2,5 timer alene på hammam-spa. Ah, jeg kom ut et nytt menneske. Først fikk jeg nyte steam-rom, basseng og hot stone-benk. Så ble jeg hentet, lagt på en oppvarmet marmorseng/benk, såpet inn og skrubbet over hele kroppen. Skylt og vasket ren av en dame med fast håndtrykk og sikre bevegelser. Deilig når folk vet hva de driver med. Til slutt ventet én times massasje. Full kroppsmasasje med fokus på nakke og skuldre. Det var himmelsk. Og aldri har jeg hatt så myk hud siden jeg var barn. Flink han mannen min. For en lur bursdagsgave. Dessuten, da jeg kom ut stod han der med et glutenfritt kakestykke (se bilde). Vet ikke egentlig om jeg fortjente alt dette.

Etter behandlingen surret vi rundt i Palma i noen timer. Spiste lunsj, med en litt masete baby på armen. Det er jo aldri fryd og gammen hele tiden. Etter lunsj spiste jeg den beste pistasjisen jeg noensinne har spist, og pistasjis er min favoritt, så jeg har på en måte spist noen. Mer om den siden, den fortjener sin egen post. 

Men Palma, åh Palma. Det kan vel kalles kjærlighet ved første blikk. Litt Barcelona, litt Paris. (Og jeg liker Paris, men ikke så veldig godt Barcelona.) Tenk at en så fin «sydenøy» kan ha en så fin «hovedstad». Det må nok bli mange turer til inn dit. Her er noen bilder fra gårsdagens rusletur. Snublet blant annet over en sjarmerende bokhandel. Babel. Så sjarmerende faktisk at den kun solgte bøker på spansk og catalansk. Fint det, det er ikke turister som skal prege og pleases av en by. 

En første smakebit altså. Fersk romanse. 

Så kan du drømme deg bort litt. Vi hørte nemlig at det snødde hjemme i morges.