snapsnapsnap

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt sol, mye skyer, mest regn, iskrem, løping, god mat, kule fugler og mye magasinlesing! Pretty much wraps it up!

Vi har flyttet litt på oss og bor nå i leilighet med kjøkken, til min store glede. Har allerede vært i GOD bruk! Man savner faktisk skikkelig å lage mat når man ikke har hatt muligheten på 6 uker (wow, tiden går fort)! Hvertfall jeg, som er litt over gjennomsnittet glad i dette. Til tross for mye digge restaurantbesøk, så er det fort ting man savner – gjerne de helt enkle tingene.

Med det sagt så vil jeg gi dere den diggeste oppskriften på avokado og kikert-smash.

Du trenger:

  • Kikerter
  • Avokado
  • Lime
  • Koriander
  • salt + pepper
  • Litt gresk naturell yogurth

Mos kikertene og avokadoen sammen (ikke mos for mye, du VIL ha den med litt biter, belieber me). Blend inn 1 hel lime + salt og pepper. Så finhakker du koriander og blender det sammen med mosen, jeg liker å kjenne koriandersmaken, men det er selvfølgelig opp til hver og en. Til slutt vender jeg inn en teskje med gresk naturell yogurth, dette gir den litt sødme.

Denne kan brukes til så mangt! Jeg hadde den oppå riskaker med litt spirer til frokost! Men den kan også brukes til middagen sammen med forskjellig type kjøtt, eller sammen med salater.