CÔTE D’AZUR

For en fantastisk helg vi har hatt! Det har vært helt magisk, og var utrolig koselig med litt oss to tid etter mye skolestress og jobb den siste tiden. Vi bodde på et herlig hotel på Cap d’Antibes, Hotel Belles Rives. Vakkert og sjarmerende hotel helt nede i vannkanten. Dagene gikk til bading, litt soling, sightseeing og herlig måltider. På lørdagen hadde vi lunch på Hotel de Cap Eden Roc, må innrømme at det er en av de vakreste steden jeg har vært. Så utrolig elegant! Søndag dro vi på biltur til St.Tropez der vi gikk rundt i den søte havnebyen før vi deretter dro på lunch på Club 55. Anbefales på det sterkeste. Kombinasjon av eleganse og gammel tidløs coolness, også elsker jeg at det er så mye lokale franskmenn der, for det signaliserer jo kvalitet:-) Vi kjørte til Antibes, Juan Les Pins, Cannes, Valbonne og Grasse for og bli litt bedre kjent I området. Mine favoritter var Juan Les Pins og Antibes, vakre små byer.

Nå går turen via London før Oslo står på agendaen for noen møter og ikke minst 17. Mai feiring! Jeg gleder meg som et barn hvert år, er nok min favoritt feiring! Slår faktisk bursdag:-) Har du bunaden klar?

Ønsker alle en herlig dag og gode 17.mai forbredelser!

xxx Rikke