EN SIKKER VINNER

Jeg skulle gjerne likt og visst hva som gjør et plagg en sikker vinner i skapet. For meg handler det ikke om pris eller merke. Jeg har både dyre og billige plagg, som jeg bruker om og om igjen, og som jeg aldri klarer å kvitte meg med. Jeg har også dyre og billige plagg jeg kun har brukt en gang. Jeg prøver alltid å tenke gjennom kjøpene mine og handler mindre og mindre på impuls. Men, når jeg ser noe jeg liker så merker jeg det med en gang. Denne kjolen er en sånn en. Jeg gikk tilfeldigvis forbi den, klarte ikke å la den henge, og den ble med hjem. Siden har den vært med både til Mauritius, til København og nå sist til Barcelona. Jeg har brukt den med høye hæler til pent, med smale jeans og skoletter til middag, og med flate sandaler på beachclub.

Jeg har dessverre ikke klart å knekke koden, men denne er en sikker vinner i mitt klesskap.