17 MAI

Jeg er litt over gjennomsnittet glad i 17mai og alt annet som kan feires. Ekstra hyggelig synes jeg det er etter jeg fikk barn. Orion forstår nok ikke så mye enda, men Olivia gledet seg noe voldsomt. Mest fordi det er den dagen hun kan spise så mange is hun bare vil. Hun våknet tidlig, og is var selvfølgelig det første hun tenkte på. Jeg klarte ikke å si nei, og hun startet like så godt dagen med en is før frokosten.

Deretter var det på med ny bunad for Olivia og ny fantasistakk fra Eva Lie design på meg. Jeg har gledet meg til å bruke denne helt siden jeg kjøpte den, og er så utrolig fornøyd med hvordan den ble seende ut. Jeg kjøpte med et ekstra forkle og en skjorte slik at den kan varieres enda mer til andre anledninger som dåp eller bryllup. Jeg fikk også spesiallaget sølv fra Huldresølv som passet til skjorten og resten av stakken. Vi følte oss veldig fine da vi vandret bortover til noen gode venner for å spise frokost.

Etter frokosten hadde vi en liten sammenkomst her hjemme før vi dro videre i en lunsj som varte helt til barnas leggetid. En perfekt feiring med familie og gode venner!

//Feststakk fra Eva Lie, Søljer fra Huldresølv, Hårspenner fra Bjørklund.