SIGNE BROCH SVARER

Som jeg har nevnt tidligere er jeg helfrelst av ZO Skinhealth sine produkter, og jeg må si at jeg aldri har sett så store positive endringer i huden min siden jeg begynte med dette. Jeg får utrolig mange spørsmål om serien og hvilke produkter som passer for hvilken hud. Som nevnt tidligere er dette effektive produkter, så her er det viktig å få hjelp av en som både har autorisasjon til å selge de, og som kan sakene sine. Jeg er i de beste hender hos Signe Broch på Elite Klinikken i Sandvika. Istedenfor å svare hver enkelt av dere på mail/sms/instagram har jeg heller valgt å la Signe svare dere. Jeg har overlatt huden min til henne, og hun kan virkelig sakene sine.

Hvordan tar man best vare på huden sin, og hvor viktig er det med daglig pleie?

For å oppnå en frisk og god hud er det viktig med daglig pleie av huden. En god rens, skrubb, dagkrem og solkrem er et must. En sertifisert behandler vil tilpasse produkter ut ifra din hud og hudtilstand.

Hvilken forandringer kan man se på huden etter man har passert 30, og hvordan kan man bekjempe disse?

Fra man er 25 år sakner celleaktiviteten i huden med 1% hvert år. Dette fører til at huden etter hvert blir tynnere, får redusert muskelkraft og rynker begynner å komme til syne. Studier viser at genetisk aldring står for rundt 10% , mens miljø/ eksponering av UV-stråler og frie radikaler står for 80-90% av hudens aldring. Livsstilsfaktorer spiller en stor rolle for hudens aldring. Daglig pleie av huden med både antioksidanter, vitaminer, peptider og ingredienser som stimulerer kollagenproduksjonen er avgjørende. Ikke minst solfaktor. UVA-eksponering på huden er vår største aldringskilde.

Jeg har lenge tenkt at jeg har lyst til å begynne med ZO sine produkter, men synes det blir litt dyrt om jeg må kjøpe alt. Mitt største problem er pigmentering. Er alenemamma og har ikke verdens beste økonomi. Kan jeg fek.s bruke rens fra matbutikken sammen med kremene?

Man skal helst ikke blande ingredienser fra ulike hudpleieserier da enhver serie har sine unike «leveringssystemer» ned i huden. Jeg anbefaler deg å ta kontakt med en sertifiserte behandler som kan legge opp et riktig og tilpasset hudprogram for deg. Start med noe, og suppler med evt. flere produkter etter hvert. Solfaktor og talgkontroll er noe av det viktigste for å bekjempe pigmentering.

Har hørt så mye bra om Zo sine produkter. Men trenger man så mange? Er det noen produkter jeg kan fase ut, og hvilke produkter er et «must»?

Rens, skrubb, dagkrem og solkrem er et must i en god hudpleie.

Hei, jeg er tobarnsmamma og har en hektisk hverdag. Synes jeg ser veldig sliten ut for tiden. Har ikke tid til salongbehandlinger, men lurte på om du vet om noen bra produkter man kan bruke på hjemmebane?

Ved bruk av et par daglige aktive kremer vil du raskt oppleve en friskere hud. En god tilpasset rens, skrubb, dagkrem og solkrem vil du etter kort tid oppleve forskjell;) Jeg anbefaler deg en gratis konsultasjon hos Elite klinikken i Sandvika.

Hei Line. Elsker bloggen din, og liker at den er så variert. Synes du har fått så fin glød i huden i det siste. Har sett at du har begynt med noen nye produkter i det siste. Vil du dele hemmeligeten?

Jeg har nå nylig startet opp på et medisinsk hudprogram fra ZO, etter å ha bygd opp hudbarrieren min i høst med god daglig hudpleie, med oppbyggende kremer og gode dag/ kvelds-rutiner. Jeg har fått styrket huden min, og bruker nå høykonsentrasjon av Retinol for å bekjempe aldring, pigmentering og oppleve en friskere hud. Jeg anbefaler deg å gå til Signe Broch for å få tilpasset et individuelt hudprogram. Da vil du raskt se en stor hudforandring;)

Jeg sender deg en mail, og jeg håper du tar deg tid til å svare. Jeg har akkurat passert 30, og synes plutselig jeg begynner å se litt gammel ut. Har fått noen rynker her og der som jeg ikke har hatt før. Har tenkt en stund på at jeg må gjøre noe med dette. Hvordan stiller du deg til injeksjoner?

Jeg tenker at dette må være opp til hver enkelt, men det viktigste av alt er at man går til en som kan faget sitt. Book deg inn til en hudkonsultasjon, og hør med henne hva som kan tilbyes av kremer og ev injeksjoner om du ønsker å gå det neste steget. Som nevnt er jeg helfrelst av ZO sine produkter, og synes de hjelper enormt mot kommende rynker og fine linjer.

Takk for at du har så fin og variert blogg. Det liker jeg, og jeg er nå blitt en fast leser. Synes det ser ut som du har en veldig fin hud, og lurer på hva hemmeligheten er? (setter pris på et svar på mail, da jeg synes det blir litt for personlig å legge igjen navn i kommentarfeltet).

Så hyggelig å høre 🙂 Min hemmelighet, som egentlig ikke er noen hemmelighet, er en blanding av både god daglig hudpleie fra ZO Obagi SkinHealth. Jeg har merket enorm forskjell på huden min etter jeg begynte med disse produktene. Jeg har også tatt en Skinbooster fuktighetsbehandling. Anbefaler deg en konsultasjon hos Signe på Elite klinikken for å få et tilpasset og individuelt behandlingsopplegg for akkurat din hud;)

Hei, jeg har akkurat passert 30, og føler jeg fortsatt er ung. Ser likevel at det begynner å dukke opp rynker og pigmentflekker. Vet du hva alderen er på de hudpleieren din behandler?

Dette spørsmålet sender jeg videre til Signe:) Signe; Jeg har mest voksne kvinner, gjennomsnittsalder ca. 40- 50 år. Kundene er fremdeles den samme «jenta i hodet»,  men mange opplever mer og mer aldring, de opplever å se slitne ut, og deres hudfordringer på både ansikt, bryst, hender spesielt.

Hei Line. Jeg håper du tar deg tid til å svare. Er fast leser, men legger sjeldent igjen en kommentar. Jeg har tenkt mye på at jeg vil investere i huden min, men er redd for å havne hos feil person. Kunne du ha spurt hun du går til hva hun legger vekt på som behandler?

Signe; Jeg legger vekt på en god behandlingsplan i tiden som ligger foran oss. Jeg ønsker heller å se kunden regelmessig hos meg enn å møtes en sjelden gang. Enhver kunde som kommer til meg skal for det første oppleve «å bli sett» og forstått hos meg. Jeg setter bestandig av god tid til konsultasjon hvor vi prater sammen om både hva kundens ønsker og behov er. Det er viktig at kunden opplever trygghet og tillit.Jeg har fokus på å gi veiledning og informasjon om hvordan huden vår lever og hvordan den eldes med årene. Jeg er svært opptatt av å tenke høyt sammen med kunden, og sette opp en tilstrekkelig behandlingsplan der vi både har kortsiktige og langsiktige mål. En sunn og frisk hud er vel så viktig som å få bort en rynke her og der. Jeg fokuserer mye på kundens helhetlige hud og utgangspunkt.

Jeg ønsker at kunden skal sitte igjen med en god følelse av imøtekommenhet, tillit, friskhet i huden, føle seg mer opplagt. Naturlig skjønnhet og at kunden er 100% fornøyd. er det aller viktigste.

 

Så har jeg spurt Signe hvilke spørsmål hun ofte får av sine kunder;

Hvilke mål og forskjell i huden skal kunden oppleve i en behandlingsplan?

-god tekstur

-oppfuktet hud

-spenst og elastisitet

-sunn hud/ en jevn farge

-glød

Hva fokuserer du på i jobben din?

Hudkvaliteten vår sier mye om oss mennesker. Hvordan har vi det? Hvordan lever vi? Hvor er vi hen i livet?

Om vi er unge/ gamle- vi alle ønsker å være den beste versjonen av oss selv. Viktigheten her er at vi skal beholde den naturlige skjønnheten vår, vi skal ikke forandre vårt naturlige ytre. Mitt mål er at enhver kunde som kommer skal få tilbake utstrålingen sin, selvtilliten og oppleve velvære og friskhet i huden. Ingen andre skal se at kunden har fått medisinske behandlinger eller injeksjoner.

Sier du nei til noen som ønsker behandling?

Ja, det gjør jeg. Jeg er ikke positiv til å behandle unge jenter. Der jeg ikke ser behov for å behandle, anbefaler jeg dem å vente, evt. gå et annet sted. Jeg legger da heller vekt på gode forebyggende kremer. Jeg ønsker å være stolt av mitt arbeid som behandler. Jeg har bestandig et mål hos meg selv at hos enhver kunde jeg behandler setter jeg min «autograf» i deres ansikt, og dette ønsker jeg å være stolt over.

Hvorfor gå til sertifisert behandler?

Denne hudbransjen har eksplodert de siste årene, og det finnes et hundretalls av hudklinikker overalt.  Jeg vet det finnes ufaglærte behandlere som injiserer og som jobber med hud.

Ved å gå til en sertifisert behandler vil du bli møtt med både god faglig kunnskap, riktig faglig veiledning og ikke minst; tillit hos din behandler.

Hvis kunden har spørsmål etter behandling, får de tak i deg ved behov?

Jeg gir selvfølgelig ut mitt private telefonnummer til alle, enten om det er medisinsk hudprogram de skal hå på eller har fått medisinsk injeksjon. Kundene skal kunne få tak i meg til enhver tid om det skulle oppstå – evt. komplikasjoner eller aktuelle spørsmål.