REDDER EN HVER KLESKRISE

Jeg føler jeg har funnet kjolen som redder en hver kleskrise. Jeg så først denne kjolen i København, og gikk fra den. Det angret jeg bittert på. Klarte ikke helt å glemme den. Og jeg klarte ikke helt å bli enig med meg selv om den var «litt bestemor» eller «meg».  Da jeg var i LA hang kjolen der igjen. Jeg elsket den fortsatt. Plutselig måtte jeg haste til en lunsj, jeg fikk hengt den av, og planen var definitivt å gå tilbake for å kjøpe den. Da venninnen min Shiva inviterte oss hjem, ble shoppingen den dagen nedprioritert. Neste dag var det hjemreise, og jeg tenkte fortsatt på kjolen som jeg hadde latt henge.

Noen dager etter jeg kom hjem fra LA hadde jeg fortsatt ikke glemt kjolen. En venninne skulle besøke kjærsten sin der nede, og hun var så snill å kjøpe den for meg på &otherStories. Nå har den blitt en av mine favorittkjoler. En av de kjolene man må henge bort innimellom, for ikke å bruke den opp, men som samtidig kan taes frem hver gang det kommer en kleskrise.