BEACH HOUSE

Hvor digg er det ikke å våkne til lyden av havet og kjenne solskinn snike gjennom gardinene? Helgen ble tilbrakt på en av mine favoritt steder i verden. Hytten er for meg mitt norske paradis. Det er der jeg drar for å koble av og legge alt annet til side, og det er faktisk et av de få stedene jeg får det til (på lørdag ettermiddag la jeg faktisk tlf-en på «flightmode» på soverommet). Lørdag besto av solskinn hele dagen, så da var det bare å bo i badedrakt og solbriller hele dagen, og utrolig nok fikk jeg sikkelig farge. Søndagen startet jeg med en deilig joggetur langs havet og inn i skogen, så flotte omgivelser å løpe i der, også var det bare å komme seg hjem til Oslo. Var noen andre enn oss som var på hytten i helgen da, ettersom det sto BOM stille nesten hele veien. Jeg blir så stressa av kø, finnes ikke akkurat noe mere kjedelig enn som så…

Håper alle hadde en toppers helg med masse sol, bading og hygge<3

Nyt søndagskvelden! Her står det Enoteca-pizza og film på menyen

xxx Rikke