the Cuban way

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var vi «hjemme» fra Havana. 4 dager i en helt fantastisk kul by. Havana er en by som ingen annen. Gamle biler, farger overalt, slitte bygninger (vell, egentlig slitt altmulig), RÅ drinker og mennesker med det største smilet du finner. Helt unikt. MEN, skal sies at 4 dager kanskje var nok for denne gang. Maten er småkrise, hvertfall for meg som er småallergisk, og det er virkelig en helt annen verden enn det vi er vant til. Det har vært ordentlig deilig å leve 100% i nuet, og kun gå og kikke på livet uten buzz fra tlf og annet, og faktisk ikke kunne gjøre noe med det. MEN det holder for en stund. Jeg må nok bare ærlig si at et liv som cubaner er ikke for meg.

 Jeg har vært i Cuba før, og husker jeg satt med samme følelsene også da. Man får oppriktig vondt av menneskene som lever her, det er så altfor mange av dem som lever fryktelig fattig, uten noe av det de faktisk trenger,  samtidig er de superhappy med masse livsglede og et ønske om å lære om verden utenfor. Man lærer å virkelig sette pris på alt vi har hjemme, og alt vi er vant til – VI er og blir forbanna heldig. Har vært helt fantastisk å være del av en så ulik kultur som vår, samtidig  har vi møtt på mye som ikke har vært helt ålreit også,  så var helt okei å i dag fly videre. Tipper det blir endel innlegg fremover med bilder fra Havana, da det er helt vanvittig mye fint å se, men jeg tenkte begynne her. Enjoy helgen deres!