Wynwood

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På tide å innse at turen vår snart er over. Man merker på både kropp og sjel at det føles veldig rart og vemodig, men samtidig så begynner det også å bli litt «fullt». Etter 2 og en halv mnd på tur så trenger man en restart i heime. Hjernen tar ikke inn nye ting på samme måte, og man craver de vanlig hverdagslige tingene. Og det tenker jeg at er helt ålreit, da er det på tide.

Jeg merker at alle inntrykkene må hjem å prosesseres. Vi har opplevd så mye, og alt gikk så veldig fort. Det har vært store kontraster, som setter sine spor. Med det sagt skulle jeg ønske Miami var tidligere på turen –  denne byen byr på så veldig mye av alt jeg elsker aller mest. Jeg merker at jeg ikke nyter det sånn jeg burde nå på hell av turen. Det er så utrolig mye gøy å se, og jeg har allerede liste i hodet til neste gang. Blir nok ikke lenge til – for en ting er sikkert, jeg er ikke ferdig her.

Hverdag skal bli bra nå… i akkurat 2 uker, før det er sommerferie. Men innen den tid så er jeg nok veldig klar for å sette meg på et fly igjen.