WEST COAST ROAD TRIP

Etter et litt for langt fravær på oppdateringsfronten er jeg tilbake! Lover å være flinkere til å oppdatere fremover (wooopsi). Dagene gikk i ett på tur i USA, og med stor tidsforskjell og mye reising ble det vanskelig å oppdatere dere her som jeg ønsket og hadde håpet på. I stedet ble det en del på Instagram også kommer det heller en oppsummering med alt det fine vi opplevde på turen nå! Håper det faller i smak:-)

Vi ankom Los Angeles fredag ettermiddag, etter kansellert flyvning og «x» antall timer med venting på nye fly for å komme oss avgårde. Glade som vi var for å endelig komme frem til Los Angeles mistet vi selvsagt bagasjen begge to helt til søndag. Da kan du tenke deg jeg var happy! Alle de sommerlige antrekkene som var pakket for ferie lå igjen i Oslo.. Zara og HM var nok engang reddende engler!!

Første helgen tilbrakte vi i LA, som jeg forelsket meg i fra første dag! Vi kick-startet lørdagen med SoulCycle og acai bowl til frokost. Det var superdigg siden vi var nokså jetlagged og våknet kl 6 om morgningen! Det var så deilig å få svettet ut all reisingen! Helgen ble brukt til å bli kjent med byen, spise gode måltider på herlige restauranter også rundet vi av helgen med søndagstur opp til Hollywood-skiltet. Det var råkult! Anbefaler virkelig å gå den turen! Sinnsykt flott og kul utsikt utover hele byen!

Mandag gikk turen videre til San Fransisco hvor vi stoppet en natt i Santa Barbara. Så vakkert å kjøre Highway 1 i solnedgang<3 Et minne for livet.

Vi ankom San Fransisco tirsdag kveld etter 6 timer i bilen. Gud, jeg trodde vi skulle fryse ihjel da vi gikk ut av bilen i miniskjørt og t-skjorte, det var bikkjekaldt! Slo til og med Norge om sommeren… Da var det bare å kle på seg de varmeste klærne vi hadde i kofferten også gikk vi og spiste verdens beste sushi på et sted vi fikk anbefalt. Onsdagen ble brukt til sightseeing, hvor vi endte med å måtte dra til Golden Gate to ganger for å få sett broen med nokså klar himmel. Været var ganske annerledes enn i LA!

Videre gikk turen til Las Vegas, hvor vi endte med å fly ettersom bilturen var litt i lengste laget. En av mine eldste venninner jobber der, og vi ble tatt i mot med en veldig hyggelig velkomst! Da var det bare å slenge på seg finstasen og se hva Las Vegas hadde å by på. Vi dro på Zuma som ligger på «The Strip» for middag, etterfulgt av disco-tid. For en by det er! Akkurat som i Hangover-filmene!

Fredag reiste vi videre og tilbake til Los Angeles, som garantert var favorittbyen av de stedene vi var innom på roadtripen! Det var så utrolig mange hyggelig mennesker der, så mye forskjellig å se og oppleve, samt kule, gode restauranter! Helt herlig! Byen er enorm, men likevel følte vi fort at vi ble litt kjent i de områdene vi rakk å utforske.

Vi hadde en fantastisk siste helg! Det var deilig å returnere til en by vi allerede hadde blitt litt kjent med og ville oppleve mer av! Da kunne vi bare kose oss og nyte byen. Områdene vi tilbrakte mest tid i var Beverly Hills, West Hollywood, Santa Monica og også Venice. Utallige mange kule spisesteder i Venice og Santa Monica, så hipt. Malibu elsket jeg også, så avslappende og idyllisk.

Søndag dro jeg videre til Marbella for familietid og avslapping i mitt andre hjem. Mange inntrykk og 10 dager i koffert på reisefot tar på, så det var deilig å komme til 30 grader, egen seng og rolige dager med familien<3

Jeg er så takknemlig for reisen og sitter igjen med så mange flotte minner, som jeg ønsker å dele med dere! Håper det faller i smak<3

Vi skrives snart! Nå er det intensiv soling som står for tur!

Håper alle har en fin ferie hittil!

xxx Rikke