Badedraktlivet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det en ting som er sikkert så er det at jeg har gjort meg totalt avhengig av badedrakten siste året. Bikini har alltid vært min go-to, og har følt at badedrakt er for gamle damer, men neimen har jeg blitt fullstendig hooked. Det beste med det hele er at alt du trenger for en dag i solen er badedrakt og shorts, så er du good to go hele dagen, uansett om den byr på lunsj, strand eller by trasking. Du føler deg vell, til og med på dager som du ikke er tipp topp, den holder liksom alt litt på plass. Også fått sansen for å bruke den med jeans og sneaks til daglig.

Badedrakt er gøy! Og denne lille saken fra Porto Brazil er intet unntak. Har vært så heldig å få denne, og det blir nok ikke den siste. Den sitter som et skudd, elsker shapen på den, og ikke minst rygg detaljene. Litt glam skader ikke.

Så denne posten slår et slag for badedrakten, min absolutte sommerfavoritt!