plain white tee´s

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er personlig småavhengig av plaine hvite t skjorter. (Hvem er ikke det?)Eller, ikke bare hvite, men basic t-shirts som sitter godt! Med rund hals. V-hals er ikke noe for meg, føler meg helt weird. Men det kan være litt tricky å finne fine runde halser på t shirts, syns jeg. Jeg liker de tette i halsen, og ikke slappe (haha, enkel type jeg vet). Lengden på ermet er heller ingen selvfølge at funker. En for lang eller kort arm syns jeg kan gjøre en stor forskjell for om den blir liggende bakerst i skapet eller slitt ut. Med andre ord, for meg er den basice t-shirten ingen dans på roser, og ikke noe jeg finner ofte!

Derfor er jeg svært glad jeg har oppdaget det norsk etablerte merket Julie Josephine Essentials. Ikke bare har de et knakende fjongt navn og er norske, de er også rå på t-shirtsene sine. Perfekt tett hals, og ermet er akkurat passe langt. Noe som også er en bonus er at det er god lengde på de så de er digge å tucke opp i både jeans og jeansshorts.

Mitt beste sommertips til dere er å sjekke ut disse herlighetene – for nå får du fri frakt hele sommeren på din ordre hos deres nettside HER.

Midt i blinken spør du meg. Heia norsk design!