Ashtanga i Kragerø

Aaaaah, endelig ble det Ashtanga på meg. Attpåtil en skikkelig bra økt. Og det ved en ren tilfeldighet.

På onsdag var jeg ute og løp en tur om morgenen her i Kragerø. Det var ganske tidlig, og stille og rolig ute. Når jeg snur meg i en bakke for å gå til siden for en bil jeg hører bak meg, er det venninnen min Ida som kommer kjørende. 

«Å, hei! Ha ha ha. Saklig å møtes som dette. Hvor skal du a?»

«Ha ha ha, så sporty du er. Jeg skal på yoga.» 

«Jeg vil også!»

«Jeg skrev jo det til deg på SMS, at det er yoga tre ganger i uken her.»

«Den meldingen har jeg ikke lest.»

Så gikk jeg altså glipp av mandags- og onsdagstimen. Skuffa. Men på fredag var jeg på plass sammen med Elin som jeg er her med. Ida med gjest var der også. Faktisk var timen full. 

Ashtanga i Kragerø ligger i sentrum og eies og drives av Alexandra Sten Jørgensen, som også ledet klassen. Og hun var typen instruktør jeg liker. Tydelig og effektiv. Lokalet var lyst og fint, med fine planter og interiør. Solen strømmet inn gjennom vinduene. Kunne man bare starte hver dag akkurat sånn. 

Etter fredagsøkten følger felles frokost på November kafé på brygga, også eid og drevet av Alexandra. Fineste kafeen i Kragerø med god kaffe, sunne retter og kjempefint interiør. Stedet har skjenkebevilling og holder også åpent på kveldstid. (Savner et lignende sted i Oslo!)

Så der satt vi en gjeng småbarnsmødre (med noen timer barnefri), etter en ganske hard Ashtanga-økt med rolig pust og nøt frokost i sola. Jeg kårer herved dette mitt beste Kragerø-tips! Sjekk ut ayk.no på nett og @ashtangayogakragerø @november_kragero