Back in the city

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne uken så var det litt sånn «tilbake til hverdagen» følelse for meg. Litt halvveis tilbake på kontoret, matvaner, og trening. Innså at ferieplanene nå er vell overstått. Det gikk veldig fort syns nå jeg?! Hva skjedde egentlig?

MEN, med det sagt. Så liker jeg meg her. I byen. Særlig når det er sol, og man kan ha litt ferie i egen by mellom gjøremålene. Ikke minst ha smoothie exchange i nær omkrets. Hehe. Nyte sommerdager hjemme i egen leilighet.

Apropos tilbake til hverdagen, så har jeg vært så heldig å få dette forbanna kule mobilcaset fra Richmond & Finch. Jeg kan jo bare ærlig si at sort er min «happycolor». Sort funker alltid, og det får meg til å føle meg cool, uansett. Også på sommeren. De som syns at sort er forbeholdt vinter og høst har ikke helt skjønt det spør du meg. Sort mot solbrun hud? yes please. I tillegg så heter caset «the beast», noe som passer meg perfekt fremover når det blir mye jobb, og etterhvert mer skole som står på agendaen. Turn on the beast mode. MEN først, litt mer late dager takk.

Topp: HM trend, Iphone case: Richmond & Finch