THE ARCHIVES BY DAYS LIKE THIS

Forrige uke var jeg med på å style den nye butikken The Archives by Days Like This som er nyåpnet i Vivikes sine gamle lokaler på Gunerius senteret.

The Archives by Days Like This er et nytt butikkonsept under kjeden hvor det selges varer fra tidligere sesonger på en annerledes og inspirerende måte. Dette kan være varer som ikke traff markedet der og da, rester fra butikk eller tidligere feilinnkjøp. Det jeg synes var ekstra fint var at alle varene i butikken var i motebilde, og like gjerne kunne vært fra denne sesongen.

Ekstra spennende er det at The Archive har inngått et samarbeid med en lokal sygruppe under Tøyen Unlimited og kommuneprosjektet Områdeløft Grønland. Butikken samarbeider også med ulike utdanningsinstitusjoner, og tar virkelig samfunnsansvar. Tommel opp for det!

Sammen med Janka Polliani, Celine Aagaard og Silje Pedersen stylet vi hver 7 utstillingsdukker. Jeg valgte å style dukkene slik jeg selv ville ha kledd meg, og også slik jeg tror passer til den norske aktive kvinnen som er mye på farten. Fine hverdagsantrekk som lett kan pyntes opp til festligheter, jeans og i høstens moteriktige farger.

Jeg forelsket meg helt i to fløyelsdresser i børstet rosa og svart, og også et par skinnculotter. Du finner mange fine blazere med supre snitt, og de har alt du kan tenke deg av denim i alle modeller og fasonger.

Anbefaler virkelig en tur innom.