friyay

Hallo dere, her er det en som gleder seg til helg da!! Hverdag med jobb gjør helgefølelsen mer høytidelig enn studentlivet gjorde med mer fleksibilitet. Det er ganske deilig å våkne fredag morgen å så og si hoppet opp av sengen fordi det er helg rett rundt hjørnet. Kan vel innrømme at jeg ikke hoppe kl 05:45… Hadde bokse-time kl 06:15, og må innrømme at det var litt i tidligste laget du… følte meg som en zombie! (Haha). Alt før kl 07 er umenneskelig for meg, men gøy å se at det går hvis man legger godviljen til;-)

Her i London er det «Bank Holiday» denne helgen, som betyr at mandag er fri! Vi reiser en natt til landet med et vennepar søndag til mandag, så det blir mega digg og koselig<3 gleder meg

Enjoy helg da dere fininger!

Xxx Rikke

Hoodie: Zara – Skirt: H&M – Boots: Zara – Bag: Chanel – Sunglasses: Le Specs