SHOWTIME

Oslo Runway er over, og denne uken står Stockholm fashion week for tur. Den blir en snarvisitt dit for min del, da uken egentlig er full nok som den er. Jeg har hatt en shoot, flyttet inn i nye kontorer og holder på å planlegge et utrolig spennende event som partneren min Nina og jeg skal holde. Mannen har bursdag denne uken, og lille Orion har fortsatt kortere dager og innkjøring i barnehagen. I tillegg har Olivia begynt med aktiviteter, som er veldig populært. Fra onsdag til lørdag er det gave- og interiørmesse på Lillestrøm, og der skal jeg viser frem nye strikkegensere og nye farger i Påfuglgarnet.

Med andre ord en ganske hektisk og full uke. Akkurat sånn jeg liker det. I kveld skal det jogges noen kilometer på tredemøllen, for treningen har strengt tatt måtte vike for jobb og familie i det siste.

Til ByTiMo visningen under Oslo Runway var jeg så heldig å få låne en fantastisk kimono i ull. Denne står øverst på ønskelisten når den kommer i butikk til høsten.