Time for a duggday

Siste dag i Norge på en stund, og siste tur på Dugg for en stund. SÅ midt i blinken å friske opp håret litt før man drar, for tanken på å finne en random engelsk frisørsjappe kan jeg ikke si at frister meg sånn fryktelig. Dugg er det eneste rette. Men nå hadde jeg faktisk ikke vært nær en frisørsaks siden Mars så var vell kanskje på tide uansett!

Jeg må si at jeg skulle ønske jeg kunne svippe innom Marthe hver eneste dag, håret blir ALDRI sånn som når hun gjør sin magi med det. Ser ut som et helt annet hår enn når jeg føner over det hjemme på badet for å si det sånn!

Lysnet det litt i dag i lugg, og klippet av ragget. For det var det det var litt nå, VELDIG langt, men ikke så fint nederst gitt. Skulle ønske hår bare kunne vokse og vokse og aldri bli slitt. Men kan vell kanskje bli for langt å? (NEI!)

Jeg kan faktisk ikke tro at vi flytter i morgen, London here we come. På ekte! Jeg gleder meg så vanvittig til et helt nytt kapittel med masse nye mennesker. Jeg har så mange planer og tanker om hvordan denne tiden skal bli, og jeg gleder meg til å dele dette.

Sees i London!