LINE OF OSLO

Denne kjolen har blitt en favoritt. Jeg elsker kjoler som man kan bruke året rundt, og style forskjellig sommer og vinter. Denne fikk jeg låne til Line of Oslo sin visning under Oslo Runway og jeg gleder meg til å bruke den til vinteren med svarte strømper og boots.

I dag har det vært en hjemmedag hos oss. Alle planene og jobb måtte vike for øreverk og feber på lille O. Egentlig skulle jeg vært på en beauty bootcamp på Sundvollen hotell, og hadde gledet meg til å se nyhetene på skjønnhetsfronten. Men sånn er det nå en gang. Aller først kommer de to små, og sykdom kan man aldri forutse. Vi har kost oss med tegning og perling.

I morgen skal jeg på Gave og Interiørmessen på Lillestrøm for å se på den fine standen til Dale Garn, der de nye strikkeprosjektene mine er stilt ut. Gleder meg til det!