Hello london life

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lets go!

På Fredag skjedde det – vi flyttet endelig til London. En by som har vært drømmen og målet i mange år. Endelig står vi faktisk her, og det føles så utrolig riktig, men samtidig VELDIG rart. Det siste året har bydd på mange «jeg gleder meg til» . Først var det turen vår, som lenge var «målet» etter jeg flyttet fra Bergen, deretter var det å komme hjem til sommernorge med alle de beste menneskene og nye sommeropplevelser, SÅ var det å glede seg til London.

Nå er man i London, endelig, og jeg merker en ro i kroppen som jeg ikke har følt på en stund. Jeg har en tendens til å gå å vente i underbevisstheten min og ikke helt finne roen når jeg vet det er noe som skjer der fremme. Nå er man der man så lenge har tenkt at er langt frem i horisonten, og jeg skal gjøre alt for å bare være HER. Dags å yte, nyte og inspireres. Gjøre ting for meg, og som kan gi meg det jeg trenger for å være den beste meg.

 JEG GLEDER MEG!