Stolt ambassadør

Endelig kan jeg avsløre hva jeg har jobbet med i det siste!

Jeg føler meg veldig privilegert over å kunne fortelle at jeg har blitt ambassadør for Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon. Målet med Rosa Sløyfe er å vise solidaritet med brystkreftrammede, øke kunnskapen om brystkreft og støtte brystkreftforskning.

I den anledning har jeg i samarbeid med Dale Garn lansert et eget rosa sløyfe-garn i Dale Påfugl x Line Langmo i en fantastisk fin rosafarge, der fem kroner fra hvert solgte garnnøste går til Kreftforeningen.

Og med et så spennende prosjekt måtte det selvfølgelig bli mange nye gensere! Vi har strikket åtte gensere som passer til ulike strikkeferdigheter, både enkle og mer avanserte. Det kommer også barnegensere, og i tillegg helt nye plagg som skjerf, turban og pannebånd.

Oppskriftene skal samles i et eget hefte som Dale Garn gir ut gratis, og jeg kommer også til å legge de ut her på bloggen. I tillegg er det to oppskrifter som kommer eksklusivt på trykk i oktober.

Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere resten!