BACK TO BUSINESS

Det føles bra å ta fatt på arbeidsdagen igjen. Endelig har jeg fått meg eget kontor, og det føles så riktig å ha et eget sted der jeg kan konsentrere meg fullt og helt om blogg, nye prosjekter og strikk.

Frem til nå har jeg stort sett jobbet hjemmefra, men i takt med min voksende familie har også behovet for et eget sted å jobbe vokst seg frem. Jeg er flink til å legge bort jobb når barna er våkne, men det har likevel lett for å flyte litt over i hverandre.

Så nå blir det en mer strukturert hverdag, som jeg håper vil bære frukter!

For å stramme inn rammene kommer forhåpentligvis til å bety en enda bedre blogg, med flere innlegg, mer bilder og ikke minst noen nye faste poster. Jeg har mye morsomt på agendaen fremover, og det er nesten litt for hektisk! Men jeg klager overhodet ikke, jeg elsker at jeg har mye å gjøre – og jeg vet hvor heldig jeg er!