Digge dynejakker

I forrige uke var det sommer, denne uken kjennes det som at høsten har kommet. Da får jeg med en gang lyst til å krype inn i varme, gode klær. Dynejakken er helt perfekt for sesongen som kommer. Den er comfy og kul – og holder meg varm.

Jeg gikk til anskaffelse av en skikkelig fin dunjakke fra Ganni på Me and My Cousin Fornebu for noen uker siden, og selv om det har vært for varmt å ha den på på dagtid har den imidlertid gjort sin nytte på kveldstid. Jeg har hatt den på over festantrekket i 40-årsdag og i sofaen på verandaen mens jeg har nytt siste rest av sommerkveldene.

I kjedebutikkene bugner det av dynejakker i ulike modeller, du finner garantert en modell du liker! Søk på «puffer jacket», «puffy jacket», «quilted jacket» eller «vattert» i din favorittnettbutikk. I kjedebutikkene er dynejakkene stort sett uten dun, som er en av grunnene til at de er billigere enn for eksempel Ganni-jakken.

Her er mine fire budsjettfavoritter, alle til under 600 kroner:

Denne er fra Cubus, og finnes også i tomatrød, sennepsgul og svart. Du finner den HER.

Denne er fra Zara, og du finner den HER.

Denne er fra Monki, og du finner den HER.

Denne er fra BikBok, og du finner den HER.

//Bildene er lånt fra nettsidene det er henvist til.