ON FIRE

Jeg føler meg litt «on fire» når jeg kler meg i helrødt. Litt utypisk meg å være rød fra topp til tå, men rødt er en farge jeg alltid har elsket, og for en gangs skyld følte jeg faktisk at det var ok å være helrød. Jakken og buksen har jeg brukt mye hver for seg, og jakken blir ganske nedtonet til helsvart eller denim. Buksen har jeg kombinert med 70-talls elementer, og også til masse deilig strikk.

Dette antrekket gjenspeiler litt hvordan jeg har det innvendig for tiden. Det skjer så mye morsomt og gøy for tiden, og dønn ærlig så er jeg litt on-fire innvendig. Det er jo slik at når ballen begynner å rulle så begynner den å rulle i alle retninger. Partneren min Nina har virkelig klart å iverksette mye morsomt på alle plan, og det føles veldig forfriskende å ha en som tenker nytt og får meg litt ut av fashion-boblen. Bloggen her får en ny svung, og jeg vet dere kommer til å like det! Jeg gleder meg til å vise resultatet av det vi jobber med. Nå er kofferten pakket og familien skal på en aldri så liten høstferie. Det passer definitivt ikke inn i en hektisk agenda, men jeg gleder meg til litt kvalitetstid med mine to små og han som er litt større.

//jakke og bukse; fra Me&My Cousin Fornebu, T-skjorte; Gucci, sko; Eurosko x Celine Aagard, veske; Valentino