green glitter and some velvet on top please

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg liker å tro at jeg er litt god med farger, har egentlig ganske mye farger i skapet mitt, og føler egentlig jeg kjøper mye av det. Men jeg må jo bare innrømme at jeg ender veldig ofte med svart. Og skjønner egentlig ikke hvor alle de fargede tingene jeg har blir av. Jeg føler meg liksom aller coolest i en sort/hvit kombo. Noe som er rart når man elsker farger. Rødt, rosa, oransje og grønt, give it to me. Har masse av det i skapet, og får jo alltid så utrolig mye mer skryt av et antrekk som ikke bare består av sort. Tror til og med det kan påvirke humøret. Så, jeg har offisielt satt meg et mål for vinterhalvåret. Bruke mer av favorittfargene mine. Ikke alltid bare sort. Selvom sort for meg er en happy color, så skal jeg utfordre meg sjæl litt mer denne høsten.

Med det sagt, hvor er det bedre å starte enn med disse amazebaaalls velour buksene? Den kommer som sett med matchende blazer, og jeg gleder meg veldig til å slenge på noen høye heler til denne saken. Men, funker like bra med sneakers syns nå jeg. Du finner den online HER.

Genser; HM, Bukse; Line of Oslo