Ny Favorittduft

Jeg er ekstremt sær når det kommer til parfymer. Kanskje litt over gjennomsnittet sær. Den skal ikke være for fruktig, ikke for søt og ikke for tung. Jeg velger alltid de mer androgyne duftene og de som heller mer mot herreparfyme enn mot dameparfyme. For meg er det også viktig at jeg ikke lukter likt som alle andre.

De fleste parfymer utvikler seg forskjellig og dufter forskjellig på hver enkelt.

Jeg har funnet mine favoritter opp gjennom tidene, og har sverget til Molecule (før resten av Oslo begynte å bruke den), deretter fant jeg Zarko Perfume som jeg fortsatt sverger til. Jo Malone sine parfymer liker jeg veldig godt, da jeg kan blande to forskjellige dufter og lage min helt egen personlige duft.

En ny favoritt er denne fra Zadig & Voltaire. Frisk, men samtidig litt mystisk da den inneholder hvit patcholi og sandeltre. Jeg fikk også teste ut den svarte, som egentlig er til herre. Den er litt mørkere og hakket mer sexy i duften. Den perfekte høstparfymen. Jeg har allerede introdusert den for mannen min, men jeg synes den lukter så godt selv, så han blir nok pent nødt til å dele den med meg.