SUMMER GLOW

En god favoritt som alltid er med på ferie, og som jeg også bruker flittig hver dag hjemme. Jeg har skrevet om ampullene flere ganger tidligere, men en liten nylansering som jeg må tipse om er øye serumet, Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum, som nå har kommet på markedet. Elsker de!

Jeg har alltid med meg Ceramide Capsules fra Elizabeth Arden når jeg er på reise. De er hendige og fine å ha med på flyet, og jeg har ofte med en liten kapsel i strandbagen. Lifesaver når huden føles ekstra tørr etter noen timer i solen.

Er det en ting huden min trenger når jeg er i sydlige strøk og når jeg oppholder meg mye i solen så er det fukt. Jeg føler også at nå når jeg har begynt å bruke øyeserumet får jeg mindre hovne øyne, noe jeg lett kan få i varmen.

Øyeserumet finner du her, og Advanced Ceramide Capsules finner du her og her.